Trouwbeurs Kortrijk – Liefdevol trouwen

Begin 2018 waren we te vinden op de trouwbeurs in Kortrijk, met onderstaande banner. Begin 2019 staan we er terug, houd zeker een van de dagen: 11, 12 en 13 januari 2019 vrij.

Tijdens de trouwbeurs laten we de vele bezoekers een kennis maken met onze manier van werken, onze installatie, onze muziekdatabase en mogelijkheden op hun grote dag.

Deze dag is ideaal om er samen (of alleen als het aanzoek nog moet gebeuren) er eens op uit te trekken. Hierbij geven we je graag uitleg bij wat de mogelijkheden zijn van installatie’s, hoe we werken, enkele voorbeeld cases enzovoort!

Als je interesse hebt om eens te komen kijken, ben je van harte welkom! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Partners:

Het meubilair dat je ziet is van onze partner Femat. Deze firma is gekend in de streek voor zijn kwaliteitsmateriaal en daarom werken wij ook met hen samen. Zoals je kan zien op de foto’s, zit dat zeker goed voor jouw grote dag!

Qua klank en licht is Creative Rental Solutions een van onze vaster partners. Voor de grotere feesten en events bieden zij top kwaliteit, iets waar wij veel belang aan hechten. Mensen met kennis van zaken.

De geserveerde dranken zijn geleverd door onze naamgenoot, Dranken Pauwels. Dé drankenhandel uit de streek, voor grote en kleine afnames.

De bloemstukjes op de tafels werden voorzien van onze partner Eurotuin, enkele foto’s hieronder: