Trouwfeesten met DeeJay DJ Joeri

Trouwfeesten

Elk trouwfeest is uniek en daar spelen we graag op in. Voor iedereen goed doen en veel ambiance creëren. Zorgen dat de dansvloer goed gevuld is en dit na het maken van een grondige voorbereiding, juiste muziekkeuze, al dan niet de keuze van onze eigen grote, afgewerkte installatie, … kortom, je avondfeest wordt door ons geregeld. Geen zorgen met klank of licht, want DJ Joeri is ook een klank en lichttechnieker. Zo verloopt de hele avond op wieltjes en beleef je het feest met unieke lichtshow op maat van de muziek.

 

Onze trouwfeest video – voorstelling:

 

Openingsdans? Vermenigvuldigen?
Even een korte inleiding:

Traditiegetrouw is de openingsdans een slow die een speciale betekenis heeft voor het gelukkige paar, maar je kan ook kiezen voor een Engelse wals of een foxtrot, maar de etiquette verplicht dit niet. Je kan ook rekening houden met de tekst van de slow, de ene past ook beter dan de andere. Van de gasten wordt dan verwacht dat ze al hun aandacht richten op het dansende bruidspaar en hen na de openingsdans een warm applaus geven. Vaak kiezen de bruid en bruidegom de 2e openingsdans om met de ouders te dansen en de 3e openingsdans om dan te vermenigvuldigen en de dansvloer vol te krijgen. Zo is het ook direct een groot feest!

Bij de tweede dans nodigen bruid en bruidegom iemand anders uit om met hen te dansen. Dat kan de vader van de bruid zijn, terwijl de bruidegom met de moeder van de bruid danst. De derde dans is dan voor de bruid en haar schoonvader, en de bruidegom met z’n moeder. Tegenwoordig zijn er ook soms koppels die opteren voor 1 dans:enkel de openingsdans en nadien mag de dj beginnen het feest. Tijdens het feest draai ik sowieso nog een aantal blokjes van slows. Uit ervaring zijn er op een trouwfeest meestal veel koppels aanwezig en staat de dansvloer op deze momenten goed vol.

 

Voorbeeld van enkele van onze trouwfeesten (de openingsdans):

Een onvergetelijk trouwfeest, dat is natuurlijk nét iets specialer. Hier staat het trouwende koppel centraal! Zo kunnen we muziek voorzien tijdens de receptie en het buffet. Eveneens gaan we voor het feest opbouwen zodanig dat de ambiance er al in zit alvorens we zijn begonnen. Klassiekers zoals de Lac du Connemara mogen dan zeker niet ontbreken! Tenzij u dat bijvoorbeeld liever net níét wil horen.

Dan passen wij ons aan! De typische trouwfeestmuziek is een van mijn grootste sterktes, van scottish tot twist. De meest genomen opties zijn vuurwerk(stokjes) die perfect zijn voor tijdens de openingsdans of op het hoogtepunt van uw feest. Of wenst u bijvoorbeeld confetti shooters? Of andere speciale effecten? Dan kunnen wij hier zeker voor zorgen. Grotere trouwfeesten zijn ook geen probleem. The sky is the limit, afhankelijk van uw wensen. Wij voorzien alles zodat u zich op het feest kan concentreren … Eveneens hebben we tal van garanties, zoals bijvoorbeeld bij ziekte komt er GEGARANDEERD een waardige vervanger mét klank en licht technieker opdagen. Nooit geen last minute zorgen bij ons.

Een trouwfeest zonder traditionele openingsdans, maar met een mix kan natuurlijk ook (ambiance verzekerd!):
Tijdens het trouwfeest van Anaïs en Jordi werd de openingsdans-remix op voorhand ingestudeerd. Een leuk dansje is het gevolg, en natuurlijk véél ambiance!

 

Andere typische dansen

Michel Sardou met ‘Les Lacs du Connemara’ is een veelgevraagde topper tijdens onze trouwfeesten. Ambiance gegarandeerd!

Naast de openingsdans kunnen we dus ook heel wat traditionele dansmuziek draaien zoals deze scottish op een van onze feesten. Aangezien deze muziek een van onze specialiteiten is hebben we héél wat van deze muziek mee.

Aangezien we het belangrijk vinden om te investeren in klank én licht doen we dit dus beide. Alle materiaal die we meenemen is van ons. Perfect onderhouden voor een zorgeloos feest.

Welke openingsdans kies ik?

Dat varieert van koppel tot koppel. Muziek is een keuze die je maakt uit emotie. Sommige muziek past bij vrolijke momenten, andere bij droevige momenten en weer andere bij romantische momenten. Voor iedereen is dat dus anders naar eigen beleving. Een openingsdans kan NOOIT verkeerd zijn, maar de ene is al makkelijker te dansen dan de andere. Heb je echt geen idee wat gekozen? Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie, ik breng een heel aantal voorbeelden mij waaruit u dan inspiratie kan opdoen.

 

Nog een video van een typische openingsdans:

 

Ambiance kan soms met eenvoudige nummers, bekijk deze video waarbij de gasten actief betrokken worden bij de muziek:

Wanneer moet ik een DJ vastleggen?

Een gouden tip, leg nu alvast de DJ vast: een DJ is minstens even belangrijk als een feestzaal of fotograaf. De meeste gespecialiseerde DJ’s voor trouwfeesten zijn dan ook vrij snel geboekt! Ben je toch een beetje laat? Vraag ons dan snel even of we jouw datum nog beschikbaar hebben.

Weetje: Sommige koppels die volgend jaar trouwen, zijn nu al volop bezig met de organisatie van hun trouwfeest. De feestzaal, traiteur, fotograaf en DJ die echt bij jouw passen zijn vaak drukbezet en niet altijd even makkelijk samen te boeken op jouw favoriete datum. Wacht zeker niet te lang!

 

Een voorbeeld opstelling van onze eigen installatie tijdens een trouwfeest:

Uitvoering LUXE:

Uitvoering BASIS:

Klik hier om contact op te nemen met DJ Joeri.
Klik hier om een prijsaanvraag in te dienen bij DJ Joeri.